— donderdag 26 maart 2015, 09:19 | 0 reacties, praat mee

Doodsbedreigingen Top Gear-producer

Justin Tallis / AFP

Top Gear-producer Oisin Tymon heeft na het definitieve ontslag van presentator Jeremy Clarkson op Twitter een lawine aan gescheld en doodsbedreigingen ontvangen. De 28-jarige producer die door Clarkson werd uitgescholden en geslagen heeft zelf geen Twitter-account, maar dat maakt de dreigementen niet minder onsmakelijk. Top Gear-fans noemen hem een mietje en somden op wat ze hem zouden aandoen. "Naar de Eerste Hulp voor een kapotte lip? Laten we hopen dat hij snel naar het mortuarium moet", aldus een kijker. Tymon had overigens de vechtpartij niet bij de BBC gemeld; dat deed Clarkson zelf. Tymon kreeg ook steun, waarbij mensen het bizar noemen dat een slachtoffer van geweld nog meer gescheld over zich krijgt gestort. Via Twitter riepen mensen Clarkson (die wel een account heeft) op zich van doodsbedreigingen aan het adres van Tymon te distantiëren en zijn fans te kalmeren. Clarkson zweeg, maar paste wel zijn Twitter-biografie aan naar "voormalige presentator van een autoprogramma". Meer bij Sky

Bekijk meer van

Top Gear Jeremy Clarkson BBC

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.