Banner Giro555 Turkije/Syrië

— maandag 12 september 2016, 16:52 | 0 reacties, praat mee

Directeur Omroep West ziet af van compensatieregeling

Directeur Gerard Milo van Omroep West ziet af van zijn toeslagregeling, waarover de laatste tijd de nodige ophef over was ontstaan. Volgens Milo wil hij met het gebaar onrust bij luisteraars en kijkers wegnemen. Laatste wijziging: 29 juni 2018, 12:01

Milo kreeg een salarisverhoging van 1000 euro maandelijks toegekend, nadat een prestatiebeloning van rond 14.000 euro werd geschrapt - een vrijwel volledige compensatie. Radiopresentatrice Debby Roukens kondigde aan te vertrekken vanwege die verhoging, maar nu Milo er van afziet, trekt Roukens haar ontslag ook weer in.

“Ik ben heel blij dat Gerard Milo deze beslissing heeft genomen en dat ik kan blijven werken voor Omroep West, waar mijn hart ligt”, aldus Roukens. Eerder stelde de raad van commissarissen dat compensatieregeling prima te verdedigen was.

“Iemand die zijn werk goed doet, zelfs uitstekend doet, ga je geen salarisverlaging geven” aldus voorzitter Nico De Voogd vorige week in het radioprogramma Studio Haagse Bluf.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.