— maandag 12 september 2016, 09:05 | 0 reacties, praat mee

‘Salaris directeur Omroep West te verdedigen’

Ondanks alle ophef is het salaris van Omroep West aan directeur Gerard Milo prima te verdedigen. Dat zei de voorzitter van raad van commissarissen, Nico de Voogd, vrijdagavond in het radioprogramma Studio Haagse Bluf.

Volgens De Voogd zijn tien jaar geleden afspraken gemaakt met Milo. Als de directeur goed zou presteren, zou hij een bonus krijgen. Door veranderende wetgeving zou die bonus de komende jaren moeten worden afgebouwd. Er werden nieuwe afspraken gemaakt. De bonus verdween, in plaats daarvan kreeg hij duizend euro bruto per maand meer. Op die manier bleef hij toch ongeveer op zijn oude niveau. Anders was hij erop achteruit gegaan. ‘Iemand die zijn werk goed doet, zelfs uitstekend doet, ga je geen salarisverlaging geven’, aldus De Voogd.

De salarisverhoging van de directeur van Omroep West leidde in de politiek en bij veel luisteraars en kijkers van de omroep tot ophef. Ook bij het personeel. Een van de bekende gezichten van Omroep West, Debby Roukens, stapte op naar aanleiding van deze kwestie.

Inmiddels zijn er twee bijeenkomsten geweest, waarbij De Voogd en Milo uitleg hebben gegeven. De voorzitter van de raad van commissarissen heeft er vertrouwen in dat het uiteindelijk goed komt. ‘Al gaat dat wel moeite kosten en moet veel werk worden verzet.’ Meer bij Omroep West

Bekijk meer van

Omroep West Gerard Milo

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.