Jodal

— dinsdag 5 januari 2021, 10:42 | 0 reacties, praat mee

Directeur Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten vertrekt

Jessica Swinkels vertrekt als directeur-bestuurder bij het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten. Joëlle Terburg, tot op heden Hoofd Subsidieregelingen, is benoemd tot directeur-bestuurder a.i. voor de periode tot 1 mei 2021. Laatste wijziging: 5 januari 2021, 10:46

Nu het bestuursmodel van de stichting is gewijzigd en in januari een nieuwe Raad van Toezicht aantreedt, maakt Swinkels plaats voor een opvolger, meldt het Fonds BJP.

Swinkels werkte sinds augustus 2017 voor het Fonds. De Raad van Toezicht spreekt zijn grote waardering uit over de wijze waarop het Fonds onder het directeurschap van Swinkels is gegroeid. “Zij heeft de organisatie verder uitgebouwd. Het jaarbudget is vervijfvoudigd waardoor met name extra middelen beschikbaar zijn gekomen voor onderzoeksjournalistiek. Verder zijn alle publicatiesubsidies platformonafhankelijk gemaakt en er is een Talentontwikkelingsprogramma voor beginnende journalisten gestart.” Meer bij Fonds BJP

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.