— dinsdag 4 juni 2019, 11:08 | 0 reacties, praat mee

De Persgroep en TMG starten joint venture rond occasionmarkt

Reuters

De Persgroep en Telegraaf Media Groep vormen samen de joint venture Automotive Mediaventions, waarin ze respectievelijk de online platformen Gaspedaal.nl van TMG en AutoTrack.nl van de Persgroep onderbrengen. Sander van den Hout (in het verleden onder meer directeur Automotive & Technology bij de Persgroep) gaat de nieuwe organisatie leiden.

De Persgroep bezit 51 procent van de aandelen, TMG de rest. De uitgeverijen verwachten dat de joint venture in juli een feit is.

“Door de handen ineen te slaan, kunnen zij samen de hele Nederlandse markt zowel kwantitatief als kwalitatief beter bedienen. Dit betekent voor consumenten dat zij breder geïnformeerd en daarmee beter geholpen kunnen worden. Voor autobedrijven betekent dit dat zij via één loket de Nederlandse autokoper efficiënter en effectiever kunnen bereiken”, stellen de uitgeverijen.

Ze zeggen samen maandelijks twaalf miljoen auto-advertenties onder de aandacht te brengen via de twee plaformen. Gaspedaal en AutoTrack zijn volgens de uitgeverijen “complementair aan elkaar en bedienen grotendeels verschillende typen consumenten en zakelijke klanten.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.