banner anp

— vrijdag 9 mei 2014, 09:23

Gaspedaal ongewijzigd na uitspraak

Occasionsite Gaspedaal, onderdeel van Telegraaf Media Groep (TMG), wijzigt niets aan de site, ondanks een oordeel van de rechtbank Den Haag dat de site inbreuk maakte op de database van concurrent Autotrack - bezit van uitgeverij De Persgroep. De reden is volgens Gaspedaal eenvoudig: sinds vorig jaar heeft het de werking van de zoekmachine al aangepast, zodat niet meer in advertenties van Autotrack wordt gezocht. Gaspedaal gaf daarvoor op de eigen site ook resultaten van Autotrack weer. Gaspedaal zegt dat het na ontdubbeling nog altijd 420.000 advertenties aanbiedt en daarmee tussen de grootste occasionsites overeind blijft. Met zestien andere aanbieders heeft Gaspedaal afspraken gemaakt over doorplaatsing en doorverwijzing. "Zij zien de toegevoegde waarde van het bereik via Gaspedaal.nl", klinkt het.

Bekijk meer van

TMG GasPedaal De Persgroep

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.