banner festival 23

— dinsdag 19 december 2017, 14:24 | 0 reacties, praat mee

De opleiding journalistiek in Ede heeft ook de accreditatie binnen

© CHE

De opleiding Journalistiek van de Christelijke Hogeschool (CHE) in Ede heeft de definitieve uitslag binnen van de visitatiecommissie. De accreditatie is met de gebruikelijke zes jaar verlengd. Laatste wijziging: 19 december 2017, 16:34

De opleiding had mondeling al wel een positieve terugkoppeling gehad van de visitatiecomissie, maar het rapport was nog niet officieel binnen. Nu wel, laat de opleiding weten. En de uitslag is dus goed.

Eerder was al bekend dat de andere HBO-opleidingen journalistiek een nieuwe accreditatie hebben gekregen. Vooral voor de opleiding in Utrecht was het even spannend, want in de Keuzegids HBO 2018 kwam de opleiding er niet zo goed van. Er was veel kritiek op de onderwijskwaliteit, ook van docenten zelf. De opleiding was met een compleet nieuw curriculum gestart en daar was niet iedereen over te spreken. Villamedia liep een dag mee op de opleiding en sprak daar met een aantal betrokkenen. 

Bekijk meer van

Christelijke Hogeschool Ede

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.