— vrijdag 27 november 2015, 15:32 | 0 reacties, praat mee

De Dokter Corrie Show wint de Seks & Media Prijs 2015

Robin Van Lonkhuijsen / Kippa

De aflevering van de Dokter Corrie Show over masturberen is vandaag onderscheiden met de Seks & Media Prijs 2015 van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS). Namens de drukbezette dokter nam Juliëtte van Paridon, eindredacteur Jeugd NTR, deze prijs in ontvangst tijdens de NVVS Wetenschapsdag over seks(e) en psychiatrie. Laatste wijziging: 27 november 2015, 15:34

“Dokter Corrie wist ook het afgelopen TV seizoen op een moedige en hippe manier kinderen en jonge pubers voor te lichten over seksualiteit”, aldus de jury. “Mede door Juliëtte van Paridon en haar NTR-team is het programma een lange, lekkere achtbaan met uitstekende inzet van jongeren, naaktpakken en BN’ers. Zonder effectbejag maar met Mijnheer Taks als kleine buiging, dan wel uitgestoken tong naar Dokter Corrie’s criticasters”.

De Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS) reikt deze prijs uit om gedegen mediaberichtgeving over seksualiteit te stimuleren. Volgens de jury doet Dokter Corrie - gespeeld door cabaretière Martine Sandifort - dit uitstekend en in de juiste toon voor haar kijkers. Met de Seks & Media Prijs 2015 wint Van Paridon een bedrag van 1.000 euro .

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.