persveilig seminar

— maandag 6 april 2020, 10:00 | 0 reacties, praat mee

De Afleiding: tekenen, sporten en streamen met de bladen

De maatregelen rond het coronavirus treffen ons allemaal. Soms raakt het virus ons direct, doordat wij zelf of familie en vrienden ziek worden. Iedereen kan wel wat afleiding gebruiken. Daarom, voor zolang het nodig is: 'De Afleiding' met kijk-, lees- en luistertips waarmee je even kunt ontsnappen aan de niet-aflatende stroom coronaberichten. Laatste wijziging: 7 april 2020, 08:50

Zo bedient Glamour haar Instagram elke werkdag rond de klok van 12.00 uur met een live sessie met een interessante gast over onderwerpen die Glamour-volgers moeten inspireren of iets bijbrengen. Psycholoog Kelly Weekers kwam langs. Roxanne Dekkers gaf al een cursus schilderen, Sander Schimmelpenninck praatte volgers bij over geld verdienen en afgelopen vrijdag werd de week afgesloten met een pubquiz. Kijk voor het programma voor deze week op Glamours Instagram.

Bij gebrek aan je vaste ritje naar de sportschool, kun je nu bij Women’s Health terecht voor de broodnodige beweging. Het magazine lanceerde het initiatief #iksportthuis om iedereen in de benen te krijgen en thuis aan de slag te gaan en plaatst regelmatig video’s met thuis-workouts op de Instagram-pagina.

Altijd al willen leren hoe je een Duckie tekent? Dat kan nu, want de redactie van Donald Duck geeft online tekenles. De tutorials vind je op de website van Donald Duck.

Meer tips? De Magazine Media Associatie zette een hele verzameling initiatieven op een rijtje: #stayathome en #staypositive

 

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.