training eu starters

— woensdag 30 maart 2022, 08:01 | 2 reacties, praat mee

Dag en Nacht Media overgenomen door Podimo

UPDATE Het Deense podcastbedrijf Podimo neemt Dag en Nacht Media over. Dag en Nacht Media wordt beschouwd als de grootste podcastuitgever van Nederland. Podimo is een all-you-can-listen-dienst, waarbij gebruikers voor een vast bedrag per maand zoveel podcasts kunnen luisteren als ze willen. Laatste wijziging: 30 maart 2022, 15:53

Dat hebben de twee bedrijven dinsdag aangekondigd in een gezamenlijk persbericht. “Door de samenwerking met Podimo kunnen we nu het volume en de kwaliteit van onze podcasts verder opschroeven”, aldus Dag en Nacht Media-CEO Tim de Gier. “Er zijn nog heel veel verhalen die we graag willen vertellen, maar waar we tot nu toe de middelen niet voor hadden.”

Podimo is nu nog niet beschikbaar in Nederland. De dienst rolt dit voorjaar een Nederlandse variant uit. In deze aflevering van Een Podcast over Media gaat De Gier dieper in op de overname.

Lees ook het interview dat we in 2018 hadden met Dag en Nacht Media-oprichters Tim de Gier en Anne Janssens.

Bekijk meer van

Podimo Dag en Nacht Media

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

2 reacties

Mees Jansen, 31 maart 2022, 19:33

De meeste podcasts zijn ook te vinden op platformen als https://www.online-radio.nl/podcasts of https://podtail.nl/ etc. Zijn ze op dergelijke websites dan ook niet meer gratis te beluisteren?

Gijs, 29 juni 2022, 02:04

Nee Mees, Podcast mag je gewoon luisteren, als iemand een podcast maakt en bijvoorbeeld deelt met een radio website als https://luisteren.nl of andere. Dan mag er altijd naar geluisterd worden. Podimo beslist dat niet, als ik een podcast opneem en deelt met een portal. Dan wil ik dat die geluisterd wordt en iedereen het hoort.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.