banner festival 23

— vrijdag 15 april 2022, 08:53 | 0 reacties, praat mee

Podcastdienst Podimo sinds vrijdag live

De Nederlandse versie van podcastapp Podimo is sinds vrijdag live in Nederland. Podimo laat gebruikers voor een vast bedrag per maand onbeperkt Podcasts beluisteren via zijn eigen app. Het platform onderscheid zich van anderen door makers exclusief aan zich te binden. Laatste wijziging: 15 april 2022, 08:53

Podimo nam eind maart de Nederlandse podcastuitgeverij Dag en Nacht Media over. Daarnaast verbonden onder andere Jaap Reesema en Sander Schimmelpennick zich met hun populaire Zelfspodcast aan het platform.

Ook POM, een podcast over media, cultuur en technologie van Ernst-Jan Pfauth en Alexander Klöpping is aan Podimo verbonden. Klöpping werd in aanloop van de lancering al door het platform aangetroffen om te adviseren bij de uitrol. Podimo bevat daarnaast ook luisterboeken.

De Podimo-app is vanaf 15 april te downloaden voor Android-telefoons en iPhones. Gebruikers die tot 31 mei een proefabonnement nemen, kunnen de eerste 90 dagen gratis luisteren. Wie na 31 mei een proefabonnement afsluit, kan een maand gratis luisteren. Een abonnement kost na die proefperiode 4,99 euro per maand of 39,99 euro per jaar. Een abonnement waarmee ook oneindig luisterboeken gestreamd kunnen worden, kost 9,99 euro per maand of 79,99 euro per jaar.

Bekijk meer van

Podimo

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.