— maandag 2 oktober 2017, 11:00 | 1 reactie, praat mee

Correspondent moet ‘nee’ durven verkopen

Na anderhalf jaar meer dan intensief bezig te zijn geweest met de Oekraïne, de revolutie, de oorlog en de MH17, stortte NOS-correspondent David Jan Godfroid begin 2016 definitief in. Zijn werkgever pakte dat probleem goed op en zette het onderwerp ‘werkdruk’ prominent op de agenda van de NOS-correspondentendagen.

Praat mee

1 reactie

J.C. Roodenburg, 11 november 2017, 12:02

Het is een herkenbaar verhaal van David-Jan die ik volg op het NOS Journaal. Ik heb ooit contact gehad met de toenmalige hoofdredacteur van de vroegere GPD over een correspondentschap in Singapore. Mijn vrouw was (gelukkig maar) tégen en de kinderen (nu 38 en 35) werd het toen niet gevraagd. Daarom pas als je correspondent wordt buiten Nederland denk er dan lang over na en raadpleeg je familie. Die moet er ook volledig achterstaan. Alleen alleenstaanden lijken daarvoor geschikt als de echtgenoot of echtgenote niet wil.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.