banner festival 23

— woensdag 15 april 2020, 08:50 | 0 reacties, praat mee

Coronavirus: nieuwe podcastserie over impact ‘maatschappelijke noodstop’ op gewone Nederlanders

KRO-NCRV en NPO Radio 2 introduceren een nieuwe podcastserie En Toen Werd Het Stil, waarin de komende tien weken zeven Nederlanders vertellen over de impact van de maatregelen die rondom corona zijn getroffen. "Ze zijn totaal verschillend, maar hebben sinds kort één ding gemeen: van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet", stellen de makers. Laatste wijziging: 16 april 2020, 14:05

Presentator Stefan Stasse praat met een nuchtere Friese oma van 92, een cabaretier zonder podium, een gelovige verpleegkundige, een autistische puber, een filosofische thuisjufmoeder en haar kinderen, een verveelde single en een vijftiger die een corona-afdeling opzette voor psychiatrische patiënten.

Nieuwe afleveringen van En Toen Werd Het Stil verschijnen op dinsdag en donderdag; gisteren verscheen de eerste. De podcast is te vinden op alle bekende locaties (o.a. iTunes, Spotify, Google Podcasts en de NPO Radio 2-app).

De podcast is volgens de makers “een moment van bezinning over alles wat er op ons afkomt in dit collectieve moment waarom de wereld even stilstaat, los van het grote nieuws.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.