— donderdag 13 november 2014, 13:49

Conflict Tubantia en FC Twente opgelost

Voetbalclub FC Twente en De Twentsche Courant Tubantia hebben na het voeren van een constructief gesprek de lucht geklaard. De twee partijen leefden met elkaar in onmin, nadat FC Twente-aanvoerder Andreas Bjelland bij spelers aandrong niet meer in gesprek te treden met Tubantia-journaliste Fardau Wagenaar. Als reactie daarop besloot chef sport Henk van Schuppen dat niemand van de redactie nog interviews met Twente-spelers zou afnemen. Tijdens het gesprek is de relatie tussen de krant en de voetbalclub van beide kanten tegen het licht gehouden en is er een oplossing gekomen voor het conflict tussen spelers en sportredactie. Wat die oplossing inhoudt maken beide partijen niet bekend. Meer bij De Twentsche Courant Tubantia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.