website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

College Tour: deal or no deal?

Dolf Rogmans — Geplaatst in omroep op dinsdag 11 december 2018, 08:59

Nieuws De NTR en Twan Huys hebben nog geen akkoord bereikt over de toekomst van het format College Tour. Dat meldt de NTR maandagavond in een reactie op haar eigen berichtgeving eerder die dag.

De omroep stelde maandagochtend dat de NPO een nieuwe versie van het programma gaat uitzenden. Maar er zijn nog geen handtekeningen gezet, nuanceert NTR nu. ‘We zijn in de afrondende fase van de onderhandelingen over de toekomst van College Tour’, laat een woordvoerder weten.

De zegsman noemt de berichtgeving van eerder op de dag “enigszins voorbarig”. In het programma, dat door Huys werd bedacht, kunnen studenten vragen stellen aan prominente gasten.

Wie het nieuwe gezicht van het programma wordt, als NTR en Huys eruit komen, is nog niet bekend. Huys presenteert sinds de zomer RTL Late Night.

NPO-directeur Frans Klein zei maandagmorgen tijdens de jaarpresentatie van de programma’s van de NPO ook dat College Tour terug kwam. Hij gaf wel aan dat de presentatie nog moest worden ingevuld. Hij had gehoopt dat het al rond was, maar verwachtte maandag dat het nog tussen de 5 en 7 dagen zou duren.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.