— dinsdag 11 december 2018, 08:59 | 0 reacties, praat mee

College Tour: deal or no deal?

De NTR en Twan Huys hebben nog geen akkoord bereikt over de toekomst van het format College Tour. Dat meldt de NTR maandagavond in een reactie op haar eigen berichtgeving eerder die dag. Laatste wijziging: 11 december 2018, 09:10

De omroep stelde maandagochtend dat de NPO een nieuwe versie van het programma gaat uitzenden. Maar er zijn nog geen handtekeningen gezet, nuanceert NTR nu. ‘We zijn in de afrondende fase van de onderhandelingen over de toekomst van College Tour’, laat een woordvoerder weten.

De zegsman noemt de berichtgeving van eerder op de dag “enigszins voorbarig”. In het programma, dat door Huys werd bedacht, kunnen studenten vragen stellen aan prominente gasten.

Wie het nieuwe gezicht van het programma wordt, als NTR en Huys eruit komen, is nog niet bekend. Huys presenteert sinds de zomer RTL Late Night.

NPO-directeur Frans Klein zei maandagmorgen tijdens de jaarpresentatie van de programma’s van de NPO ook dat College Tour terug kwam. Hij gaf wel aan dat de presentatie nog moest worden ingevuld. Hij had gehoopt dat het al rond was, maar verwachtte maandag dat het nog tussen de 5 en 7 dagen zou duren.

Bekijk meer van

Twan Huys NTR NPO

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.