— dinsdag 10 november 2020, 11:07 | 0 reacties, praat mee

Clubwatcher De Limburger mag stadion VVV Venlo niet meer in

Het stadion van VVV Venlo na de historische 0-13 nederlaag tegen Ajax - © Olaf Kraak/ANP

De Limburgse voetbalclub VVV Venlo heeft journalist Qasim Hakim de toegang tot hun stadion De Koel ontzegd. Hakim, die werkzaam is voor De Limburger en voor hen de prestaties van de Eredivisionist in de gaten houdt, zou uitspraken gedaan hebben die niet door de beugel kunnen. Die uitspraken deed hij in de VVV-podcast van Omroep Venlo.

In de podcast liet Hakim zich kritisch uit over de prestaties van de Limburgers tegen FC Groningen. Hakim was kritisch op de verdediging van de Limburgers en stelde dat “niet trainer Hans de Koning, maar assistent-trainer Jay Driessen de baas” is. Vooral bij hoofdcoach De Koning schoten de uitspraken in het verkeerde keelgat, schrijft omroep Venlo op basis van meerdere bronnen.

VVV wil geen verdere toelichting geven op het besluit om Hakim de toegang te weigeren, maar bevestigde dat de clubwatcher het afgelopen weekend niet welkom was in het stadion. Hij kon dan ook geen verslag doen van de lastige thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Meer bij Omroep Venlo

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.