data als kans

— donderdag 23 november 2017, 08:57 | 0 reacties, praat mee

Brede steun voor cao Uitgeverijbedrijf

Wikicommons

Leden van vakvereniging NVJ hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat voor de cao Uitgeverijbedrijf. Ook leden van andere bonden hebben instemming verleend aan de cao, die 27 maanden loopt van 1 maart 2017 tot 31 mei 2019. Laatste wijziging: 23 november 2017, 18:52

Per 1 november worden salarissen en schalen structureel met 1,5 procent verhoogd. In juli 2018 volgt nog eens 1,5 procent verhoging.

Ter compensatie van de inwerkingtreding per 1 maart wordt op 1 december aanstaande eenmalig bruto (en naar rato) 300 euro uitgekeerd. Het basisbedrag van het persoonlijk keuzebudget is vastgesteld op 12 procent.

De NVJ meldt verder: “Er komt een studiecommissie Gezond Speelveld, waarbij in ieder geval het al dan niet toepassen van een tariefstelling voor freelance werkzaamheden aan de orde zal komen. Voor payrollers en uitzendkrachten is bevestigd dat zij minimaal volgens de cao beloond moeten worden inclusief jaarlijkse salarisverhogingen volgens functieschalen.”

Bekijk meer van

NVJ cao Uitgeverijbedrijf

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.