training eu starters

— vrijdag 6 februari 2015, 12:30 | 0 reacties, praat mee

Principeakkoord sociaal plan Persgroep

De vakbonden FNV KIEM, NVJ, de Unie en CNV Media hebben een principeakkoord gesloten over een sociaal plan voor De Persgroep. Het sociaal plan is nodig wanneer door de overname van Wegener arbeidsplaatsen verdwijnen. Volgende week maandag starten onderhandelingen over een sociaal plan voor Wegener. Bij deze overname staan naar schatting zo'n 300 arbeidsplaatsen op de tocht, vooral bij redacties, ondersteunende diensten, marketing en sales. Bij De Persgroep werken nu 1600 mensen, bij Wegener 2200. Het sociaal plan bevat een vrijwillige vertrekregeling met 95 procent kantonrechtersformule, een ouderenregeling vanaf 60 jaar met een aanvulling van 85 procent tot de AOW en een ontslagregeling van 90 procent kantonrechtersformule. De van-werk-naar-werk-regeling bestaat uit 80 procent kantonrechtersformule plus een budget van 11.000 euro voor outplacement en scholing. Laatste wijziging: 27 februari 2015, 09:53

Volgende week maandag starten onderhandelingen over een sociaal plan voor Wegener. Het principeakkoord over een sociaal plan voor De Persgroep is ook het uitgangspunt voor de onderhandelingen bij Wegener.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.