NVJ compleet lid

— vrijdag 17 juni 2022, 07:47 | 0 reacties, praat mee

BOOS wint Zilveren Nipkowschijf 2022

BOOS wint Zilveren Nipkowschijf 2022
BOOS won donderdag de Zilveren Nipkowschijf 2022. - © ANP / Robin van Lonkhuijsen

Het online BNNVARA-programma BOOS heeft de Zilveren Nipkowschijf 2022 gewonnen. Het programma ontving de prijs voor het beste televisieprogramma donderdag voor de veelbesproken uitzending over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. De prijs werd voor de zestigste keer uitgereikt.

Andere genomineerden waren Het jaar van Fortuyn en Mijn vader de Gelukszoeker. Het Eurovisie Songfestival kreeg een speciale vermelding. Paul Witteman ontving de Ere Zilveren Nipkowschijf, de prijs voor mensen die zich buitengewoon voor de televisie hebben ingezet en een indrukwekkende carrière achter de rug hebben.

Donderdagavond werd ook de Zilveren Reissmicrofoon uitgereikt. De prijs voor het beste radioprogramma of de beste radiomaker werd gewonnen door Bureau Buitenland. De andere genomineerden waren presentator Jet Berkhout en het programma De onbekende kinderen van Kamp Westerbork. KINK-presentator Tim op het Broek kreeg een speciale vermelding en de Ere-Zilveren Reissmicrofoon ging naar Hans Hogendoorn. Meer bij De Zilveren Nipkowschijf

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.