vlaams-nedellandse-beurs

— vrijdag 25 maart 2022, 09:45 | 0 reacties, praat mee

BNNVARA sluit niet aan bij aangifte van Van Roosmalen

BNNVARA sluit zich niet aan bij de aangifte die columnist Marcel van Roosmalen deed naar aanleiding van bedreigingen aan zijn adres. De omroep zegt Van Roosmalen te steunen in zijn aangifte, maar zelf geen aanleiding te zien om ook aangifte te doen. Laatste wijziging: 25 maart 2022, 11:15

Dat meldt het Algemeen Dagblad op basis van berichtgeving van het ANP. De bedreigingen begonnen nadat Van Roosmalen half maart een satirische column uitsprak in het BNNVARA-radioprogramma De Nieuws BV.

In die column stelde Van Roosmalen onder andere dat FVD-parlementariër Gideon van Meijeren een spion van Poetin was. De column werd daags daarna besproken in het programma Ongehoord Nieuws van omroep Ongehoord Nederland. Presentatrice Arlette Adriani insinueerde daarbij dat de column zou kunnen leiden tot een moordaanslag zoals op Pim Fortuyn twintig jaar geleden. De woordvoerder van Van Roosmalen liet maandag aan het AD weten dat de columnist geen mededelingen meer wil doen over zijn aangifte.

Bekijk meer van

Marcel van Roosmalen BNNVARA

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.