word actief nvj klein

— maandag 25 april 2016, 12:14 | 0 reacties, praat mee

Blendle maakt nu ook apps voor kranten en tijdschriften

Online nieuwskiosk Blendle gaat losse apps voor kranten en tijdschriften maken. De eerste is voor Vrij Nederland en verschijnt vandaag. De komende maanden stappen nog meer Duitse en Nederlandse kranten en tijdschriften over op door Blendle ontwikkelde apps. Laatste wijziging: 28 april 2016, 13:47

De apps combineren klassieke PDF-versies van kranten en tijdschriften met de moderne digitale tekstversies die ook in Blendle te vinden zijn. “In onze app kun je ook door Vrij Nederland bladeren, maar dan veel sneller, en de artikelen hoef je niet te lezen door in te zoomen maar krijg je gewoon op een manier die goed past bij de grootte van je scherm”, zegt Blendle-oprichter Alexander Klöpping.

VN-uitgever Wouter van der Meulen: “De combinatie van onze geweldige verhalen en de gebruiksvriendelijke techniek van Blendle werkt goed: we waren ook al de eerste met een Blendle-betaalknop op onze website, en onze totale Blendle-omzet loopt nu al in de tonnen per jaar. En we zijn pas net begonnen.”

Bekijk meer van

Vrij Nederland Blendle

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.