noodfonds

— donderdag 25 juli 2019, 09:14 | 0 reacties, praat mee

Beurs.nl verkocht aan IEX Media

De url van de website beurs.nl is door eigenaar New Skool Media verkocht aan IEX Media. De overeenkomst betreft alleen de overname van het webadres. IEX Media heeft al een aantal websites dat zich richten op beleggers en voegt daar beurs.nl nu aan toe.

Beurs.nl wordt vrijwel geheel gevuld met automatische feeds. Dat blijft in elk geval voorlopig zo, aldus Peter van Sommeren, CEO van IEX Group.

De site past ‘inmiddels minder goed binnen onze portfoliostrategie’, verklaart Erwin van Luit, CEO van New Skool Media, de verkoop.

New Skool Media is ook uitgever van Beleggersbelangen, een betaalde dienst voor beleggers. De redactie is nu verantwoordelijk voor beurs.nl.

Voor hen verandert er evenwel niets. De titel blijft bij New Skool Media.

Van Luit: ‘Wij bouwen aan communities. Daar past Beleggersbelangen heel goed bij. De synergie met beurs.nl was er onvoldoende. Vandaar dat we de url hebben verkocht.’

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.