website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Best gelezen op Reporters Online: augustus 2017

Nick Kivits — Geplaatst op woensdag 13 september 2017, 14:32

CC BY-SA 2.0 / Hamed Saber

CC BY-SA 2.0 / Hamed Saber

Nieuws

Reporters Online stelt freelance journalisten in staat zelf hun stukken te verkopen op hun eigen site en in Blendle. Dit zijn de best verkochte stukken van augustus 2017.

1. Heilige woede en een warm hart: Claudia de Breij in Zomergasten – Alain Verheij
Theoloog Alain Verheij legt het optreden van cabaretier Claudie de Breij in Zomergasten langs de meetlat. Een vrouw die gematigden onder hun kont schopt en activisten tot rust maant.

2. Dit is waarom we altijd ruzie maken tijdens het in elkaar zetten van een IKEA-kastje – Vivienne Groenewoud
Waarom is het in elkaar zetten van Zweedse designmeubelen zo’n test voor een relatie? Journalist Vivienne Groenewoud zocht het uit.

3. Ik dacht: nu ga ik sterven – Sjoerd Wielenga
Drie jaar nadat ze schipbreuk leed en na acht uur zwemmen op een vrijwel onbewoond eiland strandde, blikt Els Visser (27) terug in dit aangrijpende verhaal.

4. Het Heineken-losgeld was nooit in Parijs – Hendrik Jan Korterink
Heineken-ontvoerders Cor van Hout en Willem Holleeder verstopten hun deel van het losgeld van de befaamde vrijheidsberoving tijdens hun vlucht in een bos in Parijs. Maar, betoogt journalist Hendrik Jan Korterink op basis van nog geheime verklaringen van Holleeder: het geld is nooit in Parijs.

5. De zin en onzin van lustopwekkende libidoboosters – Aliëtte Jonkers
Wat Spaanse vlieg en oesters met elkaar gemeen hebben? Het zijn allebei lustopwekkers! Hoewel… Journalist Aliëtte Jonkers vraagt de experts naar de zin en onzin van dergelijke libidoboosters.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.