data als kans

— donderdag 19 oktober 2017, 09:33 | 0 reacties, praat mee

Benefietavond Nieuwspoort voor getroffen media Bovenwindse Eilanden

Schade op het Franse gedeelte van Sint-Maarten, vlakbij de Nederlandse grens | Vincent Jannink / ANP

Orkaan Irma, die vorige maand een spoor van vernieling trok over de Bovenwindse Eilanden, heeft ook lokale media ter plaatse hard getroffen. In Nieuwspoort houdt op 9 november aanstaande een benefietavond om te helpen. Laatste wijziging: 19 oktober 2017, 09:50

De krant The Today legde recent het loodje, maar ook veel andere media ter plaatse staat het water - nu figuurlijk - aan de lippen. De advertentiemarkt is ingestort en journalisten hebben ook persoonlijk schade geleden.

Onafhankelijke, kritische en vitale lokale media zijn voor de Bovenwindse eilanden van levensbelang, stellen de initiatiefnemers. Niet alleen door een eenmalige financiële bijdrage is nodig, maar meer structurele samenwerking is ook noodzakelijk. De avond in Nieuwspoort heeft niet alleen ten doel om geld op te halen, maar wil ook mensen met elkaar in contact te brengen en kennis en expertise bundelen.

Voor de avond is een speciale website geopend. Diverse programmamakers, journalisten, columnisten en hoofdredacteuren hebben hun medewerking toegezegd.

Bekijk meer van

Nieuwspoort

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.