banner anp

— donderdag 19 oktober 2017, 09:33 | 0 reacties, praat mee

Benefietavond Nieuwspoort voor getroffen media Bovenwindse Eilanden

Schade op het Franse gedeelte van Sint-Maarten, vlakbij de Nederlandse grens | Vincent Jannink / ANP

Orkaan Irma, die vorige maand een spoor van vernieling trok over de Bovenwindse Eilanden, heeft ook lokale media ter plaatse hard getroffen. In Nieuwspoort houdt op 9 november aanstaande een benefietavond om te helpen.

De krant The Today legde recent het loodje, maar ook veel andere media ter plaatse staat het water - nu figuurlijk - aan de lippen. De advertentiemarkt is ingestort en journalisten hebben ook persoonlijk schade geleden.

Onafhankelijke, kritische en vitale lokale media zijn voor de Bovenwindse eilanden van levensbelang, stellen de initiatiefnemers. Niet alleen door een eenmalige financiële bijdrage is nodig, maar meer structurele samenwerking is ook noodzakelijk. De avond in Nieuwspoort heeft niet alleen ten doel om geld op te halen, maar wil ook mensen met elkaar in contact te brengen en kennis en expertise bundelen.

Voor de avond is een speciale website geopend. Diverse programmamakers, journalisten, columnisten en hoofdredacteuren hebben hun medewerking toegezegd.

Bekijk meer van

Nieuwspoort

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.