— woensdag 1 juni 2022, 09:04 | 0 reacties, praat mee

AVROTROS nieuwe mediapartner Philip Bloemendal Prijs

AVROTROS is de nieuwe mediapartner van de tweejaarlijkse Philip Bloemendal Prijs voor jong presentatietalent. Ook de Regionale Publieke Omroep (RPO) heeft zich verbonden aan de prijs, die dit jaar op 8 december wordt uitgereikt. Laatste wijziging: 1 juni 2022, 09:05

Mediadirecteur AVROTROS Bart Barnas: “Deze prijs stimuleert alle jonge journalisten om hun eigen geluid te vinden en te laten horen. Als een van de grootste publieke omroepen hebben we de taak om talenten te herkennen en op te leiden tot professionals. Op die manier dragen we bij aan de ontwikkeling van het journalistieke vak dat een onmisbare bijdrage levert aan onze samenleving.”

Het aan de de prijs verbonden geldbedrag van 3500 euro moet worden besteed aan een studie- of opleidingsproject “om zich binnen het vakgebied verder te bekwamen”. De vakjury let bij toekenning onder meer op zorgvuldig en doelmatig gebruik van de Nederlandse taal, stem, spraak, formulering en aspecten van persoonlijke presentatie.

De prijs ging in 2020 naar Sosha Duysker.

Bekijk meer van

Philip Bloemendal Prijs

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.