— donderdag 8 december 2022, 21:11 | 0 reacties, praat mee

Radio 1-presentator Stephan Komduur wint Philip Bloemendal Prijs

Stephan Komduur - © KRONRCV / Samuel van Leeuwen

Presentator Stephan Komduur, bekend van de NPO Radio 1-programma's Vroeg! en De Nieuws BV, heeft donderdag de Philip Bloemendal Prijs gewonnen. De winnaar van de prijs voor jonge getalenteerde journalisten werd bekendgemaakt in het AVROTROS-radioprogramma EenVandaag. Hart van Nederland-verslaggever Merel Ek en Maxime de Vries van NOS Stories waren de andere twee genomineerden. Laatste wijziging: 8 december 2022, 21:16

De vakjury noemt Komduur in het juryrapport een “genot voor oog en oor”. De journalist “vult zich als een spons met kennis en gebruikt die op de juiste momenten. De winnaar is geduldig, rustig en nieuwsgierig”, aldus de jury.

De tweejaarlijkse Philip Bloemendal Prijs, is vernoemd naar de in 1999 overleden presentator van het Polygoonjournaal. De winnaar ontvangt 3500 euro, te besteden aan een opleiding om zich verder te ontwikkelen. Eerder wonnen onder anderen Brecht van Hulten, Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi, Luuk Ikink en Eva Cleven de prijs.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.