Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 2 september 2014, 08:12

Audax en Aldipress ondertekenen akkoord

De logistiek en transport van tijdschriften van Aldipress komt in handen van Media Logistics, onderdeel van Audax. Media Logistics is al verantwoordelijk voor de logistieke taken bij Betapress, het commerciële distributiebedrijf van Audax. Per 1 december verzorgt het bedrijf ook de transport en retourname voor Aldipress. Vanaf eind maart 2015 komt daar het proces van inpakken bij. Eric Willems, CEO van Audax, laat weten: "Ze past perfect in onze strategie. Audax heeft de ambitie te groeien als toonaangevende logistieke dienstverlener. Stadsdistributie is daarin erg belangrijk. Tevens is het een duurzaam akkoord. Door gecombineerd transport belasten we het milieu aanzienlijk minder". In april 2014 gingen Aldipress en Audax al akkoord met een aantal hoofdlijnen. Afgelopen woensdag zijn de handtekeningen gezet en is de samenwerking officieel.

Bekijk meer van

Media Logistics Betapress Audax

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.