— dinsdag 19 juni 2018, 09:11 | 0 reacties, praat mee

Audax: mogelijk verliesgevend jaar in 2018

Bij uitgeverij Audax houden ze er rekening mee dat 2018 wel eens een verliesgevend jaar zou kunnen worden. Dit jaar is een verandertraject ingezet in de organisatie waardoor er naar verwachting banen verdwijnen op het hoofdkantoor. Dat meldt de uitgeverij in het jaarverslag 2017.

Het is niet duidelijk om hoeveel banen het gaat. Een en ander heeft te maken met de wijziging van organisatiestructuur, waarbij vennootschappen zijn verhangen en de commerciële en resultaatsverantwoordelijkheid voor de business bij het management van de clusters (Retail, Logistiek & Distributie, Communicatie & Media alsmede Vastgoed en Digitaal) zelf komt te liggen. Naast banenverlies meldt Audax ook dat er nieuwe functies zullen ontstaan ontstaan in de divisies.

Audax meldt te investeren in IT, maar de “exacte aard en omvang van deze investeringen zijn nog niet bekend”. De uitgeverij verwacht dat de kosten zullen stijgen door het verandertraject en dat 2018 dus wel ens een verliesgevend jaar kan worden. “Het management ziet dit als een investering in een betere toekomst voor Audax.” Meer bij Audax

Bekijk meer van

Audax

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.