banner anp

— maandag 28 september 2020, 08:28 | 0 reacties, praat mee

Audax Groep stelt directeur Casper de Nooijer op non-actief

Directeur Casper de Nooijer van Audax Groep is op non-actief gesteld na een onoverbrugbaar verschil van inzicht met de aandeelhouders over de strategie, de implementatie en het tempo ervan. Dat meldt de uitgeverij.

Aandeelhouder Hubert de Leeuw is namens de aandeelhouders gevraagd om de functie van CEO tijdelijk waar te nemen tot dat er een opvolger wordt benoemd. De Nooijer was begin 2019 nog de opvolger van De Leeuw, de zoon van oprichter Jacques de Leeuw. Samen met financieel directeur Jeroen Naalden en commercieel directeur Stefan Hutten, vormde hij de directie van de Audax Groep.

De commissarissen van de Audax Groep Joop Brakenhoff, Jan Brouwer en Ingrid Faber hadden al besloten om hun functie op 10 september neer te leggen om de aandeelhouders en de overige leden van de raad van commissarissen (rvc) in staat te stellen de governance opnieuw vorm te geven. De rvc bestaat nu Luc van Os en Femke de Leeuw. De commissarissen en aandeelhouders gaan zich op korte termijn beraden op de omvang en samenstelling van de rvc. Meer bij Audax

Bekijk meer van

Audax

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.