Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— dinsdag 18 oktober 2016, 08:25 | 0 reacties, praat mee

Anti Fraude Award voor Peter Olsthoorn

Journalist Peter Olsthoorn heeft de Anti Fraude Award 2016 gewonnen. Hij kreeg die prijs voor het WRR rapport Big Data en Fraudebestrijding en het boek Privacy bestaat niet- Doe er je voordeel mee. De drie nominaties van de Anti Fraude Award 2016 zijn bekend. Ook genomineerd waren de onafhankelijke voedselwaakhond Foodwatch NL en Herman Ram van de Nederlandse Doping Autoriteit. Laatste wijziging: 29 november 2016, 14:06

De Anti Fraude Award is een blijk van waardering voor personen, organisaties of initiatieven, die zich hebben onderscheiden bij de bestrijding van fraude en een voorbeeld en inspiratie zijn voor anderen.

De jury bestaat uit vijf deskundigen op het gebied van fraudebestrijding uit de publieke en private sector.  Bij de keuze liet de jury zich leiden door fraude in brede zin. Ook werd gekeken naar de behaalde resultaten en in hoeverre de kandidaat een breed publiek wist te bereiken en in beweging te krijgen.

De prijs werd uitgereikt tijdens het Fraude Film Festival in filmmuseum EYE te Amsterdam. De prijs bestaat uit een bronzen award van de hand van kunstenaar Jeroen Spijker en symboliseert “oplettendheid”.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.