— maandag 27 september 2021, 10:10 | 0 reacties, praat mee

Agendatip: journalistiek en populisme

Nieuwspoort Rapporteurs Anet Bleich en Natascha van Weezel presenteren de eerste exemplaren van het boek 'De Houdgreep', dat met name gaat over de haat-liefdeverhouding tussen de media en populistisch rechts.

Voorzien van de nodige inside information stellen de rapporteurs zich in het boek de vraag: hebben rechtspopulistische politici en de ‘mainstream media’ elkaar niet veel harder nodig dan ze eigenlijk willen toegeven? In hun boek ‘De Houdgreep’, proberen ze op die vraag een antwoord te geven.

De auteurs geven een toelichting op hun bevindingen en overhandigen de eerste exemplaren van ‘De Houdgreep’ (uitgeverij Balans) aan drie speciale gasten, namelijk Khadija Arib, Eric Vrijsen en Joost Vullings, die op basis van hun ervaringen op de inhoud van het boek zullen reageren.

De presentatie kan zowel fysiek als online worden bijgewoond. De inloop is om 16:30, en het duurt van 17:00 tot 18:30. Klik hier voor tickets of de link naar de livestream.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.