— maandag 31 mei 2021, 14:56 | 0 reacties, praat mee

Aanvraagtermijn werkbeurs Onderwijsjournalistiek geopend

ANP

Het Onderwijsfonds COCMA roept onderwijsjournalisten op voorstellen in te dienen voor de halfjaarlijkse werkbeurzen van 2500 euro voor onderwijs-journalistieke producties. De inzendtermijn sluit op 1 juli 2021, met beoordeling van binnengekomen aanvragen in juli en augustus. Laatste wijziging: 31 mei 2021, 14:57

Per ronde kent de jury aan één inzending de beurs toe.

COCMA stelt dat de werkbeurs vooral voor freelance journalisten een welkome ondersteuning is gebleken voor het uitvoeren van een diepgravender onderzoek, waarvoor enkel het honorarium van een opdrachtgever de investering in tijd onvoldoende compenseert.

Het moet gaan om een voorstel voor een oorspronkelijke journalistieke productie, gebaseerd op eigen onderzoek, en niet eerder gepubliceerd. De aard van de productie -  print, audio-visueel of in de blogosfeer - doet niet ter zake. Het is een pre als er al wel een medium is met belangstelling voor de uiteindelijke productie.

Er zijn verder enkel eisen met betrekking tot diepgang en onderwerp, dat betrekking moet hebben op de werkvloer, dus op het werk
van docenten in de breedste zin van her woord. Meer informatie over de eisen en aanmeldprocedure is te vinden op onderwijsjournalistiek.nl.

Bekijk meer van

Onderwijsjournalistiek

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.