training eu starters

— maandag 5 juni 2023, 09:47 | 0 reacties, praat mee

Werkbeurs Onderwijsjournalistiek geopend voor aanvragen

ANP

Stichting Onderwijsfonds COCMA roept geïnteresseerden op zich te melden voor hun werkbeurs Onderwijsjournalistiek. Er is 2500 euro beschikbaar voor een journalistieke productie over onderwijs. COCMA kent de beurs elk jaar tweemaal toe: een keer in juli en nog eens in december. Laatste wijziging: 5 juni 2023, 09:48

Afgelopen zomer werden er twee aanvragen gehonoreerd: Bas Belleman (HOP) kreeg een beurs voor een onderzoek naar de schijn van racisme bij controles van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Martin Bons onderzocht hoe docenten hun rol zien bij het bestrijden van kansenongelijkheid.

De decemberbeurs werd toegekend aan Robert Sikkes, voor een onderzoek naar wat beleidsmakers hebben geleerd van overschotten en tekorten aan leraren vanaf 1945.

Nieuwe aanvragen moeten voor 1 juli binnen zijn. De jury beslist in juli over de toekenning. Meer informatie over de te volgen procedure staat op de website onderwijsjournalistiek.nl/.

Bekijk meer van

Onderwijsjournalistiek

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.