— donderdag 1 oktober 2020, 09:31 | 0 reacties, praat mee

Aanvraagperiode geopend: 2,5 miljoen euro beschikbaar binnen regeling Onderzoeksjournalistiek

UPDATE Mediaorganisaties of freelancers-collectieven die een onderzoeksredactie op willen zetten of uitbreiden kunnen tot 25 oktober een aanvraag doen voor de regeling Onderzoeksjournalistiek. In deze ronde is maximaal 2,5 miljoen euro beschikbaar om daar bij te helpen. Per project kan er maximaal 150.000 euro aangevraagd worden. Laatste wijziging: 2 oktober 2020, 13:07

“De regeling is bestemd voor de oprichting en uitbreiding van organisaties en redacties die de onderzoeksjournalistiek in Nederland versterken. Naast subsidie voor arbeidsplaatsen bieden we gerichte begeleiding, trainingen en stimuleren we kennisdeling en samenwerking. Binnen de regeling is er een voorkeur voor regionale en lokale initiatieven en projecten”, schrijft het Stimuleringsfonds.

Eventueel toegekende bedragen kunnen tussen 1 januari en 31 december 2021 worden ingezet als bijdrage in de loonkosten. Meer informatie over het aanvragen en achtergronden over de regeling staat op de site van het Stimuleringsfonds.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.