word studentlid

— woensdag 24 september 2014, 12:08

Verdere daling werkzoekende journalisten

Net als vorige maand is het aantal journalisten dat bij het UWV ingeschreven staat als werkzoekend in augustus gedaald ten opzichte van de maand ervoor. De databank van het UWV telde vorige maand 2433 werkzoekende journalisten. In juli waren dat er nog 2461, wat een daling van 1,1 procent betekent. Toch lag het aantal werkzoekende journalisten in augustus nog altijd 8,2 procent hoger dan dezelfde periode vorig jaar. Laatste wijziging: 27 februari 2015, 10:33

Hoewel dat laatste slecht nieuws lijkt, neemt het verschil af. In juli van dit jaar lag het percentage werkloze journalisten nog 13 procent hoger dan in het jaar daarvoor. In maart, april, mei en juni lagen de stijging respectievelijk nog op 19,7 19, 18,3 en 18,3 procent.

Bekijk meer van

Werk UWV

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.