— vrijdag 3 mei 2019, 15:21 | 0 reacties, praat mee

Aanmelden voor Griekse journalistenbeurs

© Alkis Konstantinidis / ANP

Het is vanaf nu mogelijk subsidie aan te vragen voor een verblijf van twee maanden aan het Nederlands Instituut Athene (NIA) als journalist-in-residence. De deadline is 20 mei om 09.00 uur.

Sinds 2015 stelt het Fonds BJP een beurs beschikbaar voor een journalist-in-residence bij het Nederlands Instituut Athene (NIA). Volgens het Fonds is Griekenland brandpunt van de Eurocrisis en vluchtelingenproblematiek, Grexit, Syriza, Gouden Dageraad, culturele bakermat, vakantieoord voor comazuipers en koningspaar. Met de beurs hopen het NIA en het Fonds BJP de berichtgeving over Griekenland te verdiepen.

Geïnteresseerde journalisten kunnen bij het Fonds BJP een verzoek indienen voor een verblijfsbeurs à 2.000 euro per maand en 500 euro reis- en onkostenvergoeding. De precieze verblijfsperiode wordt in overleg met het NIA vastgesteld. Klik hier voor informatie over de aanvraagprocedure.

Bekijk meer van

NIA Griekenland Fonds BJP

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.