— woensdag 7 april 2021, 09:11 | 0 reacties, praat mee

3FM Awards wordt dit jaar een grootschalig corona-Fieldlab Evenement

De 3FM Awards helpen inzicht te krijgen hoe een grootschalig evenement te houden is in coronatijd | NPO 3FM

De 3FM Awards in TivoliVredenburg dit jaar zijn onderdeel van de zogeheten Fieldlabs Evenementen, een wetenschappelijk experiment om te zien in welke vorm grote evenementen weer kunnen worden opgestart. Via een sneltest wordt iedere bezoeker op coronabesmetting getest. Laatste wijziging: 7 april 2021, 09:14

De kaartverkoop voor de 3FM Awards start 7 april om 10 uur via deze pagina. Er zijn kaartjes voor maximaal duizend bezoekers.

Zendermanager van NPO 3FM Sharid Alles stelt dat er zorgen zijn “over de evenementensector die door corona hard geraakt wordt én over onze jonge doelgroep die tegen de muren opknalt van verveling.  Initiatieven die ervoor zorgen dat het weer mogelijk is om evenementen te organiseren en de poppodia te openen, juichen we niet alleen toe; daar willen we aan bijdragen.” 

Wie een kaartje heeft wordt op 15 april om actieve medewerking gevraagd in diverse onderzoeken en handelingen rondom het evenement. Binnen de experimenten van Fieldlab Evenementen worden de komende tijd acht praktijktesten gehouden, onder meer met een zakelijk congres, popevenementen binnen en buiten, theatervoorstellingen en voetbalwedstrijden.

De onderzoeksresultaten bieden dan wellicht aanknopingspunten om ook andere onderdelen van de samenleving weer veilig open te stellen. “De praktijktesten zijn een succes als organisatoren van evenementen de resultaten kunnen gebruiken om weer veilig en verantwoord een evenement te organiseren”, aldus de onderzoekers.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.