banner festival 23

— maandag 10 april 2017, 10:53 | 0 reacties, praat mee

24Kitchen en ADR Nieuwsmedia slaan handen ineen

Martijn Beekman / ANP

ADR Nieuwsmedia, AD en regiotitels, en foodzender 24Kitchen gaan samenwerken, meldt uitgeverij Persgroep Nederland. Fox Networks Group, het moederbedrijf van 24Kitchen, en Persgroep Nederland gaan samen een nieuw "online culinair platform" oprichten. Laatste wijziging: 10 april 2017, 16:32

CEO van Persgroep Nederland, Erik Roddenhof, laat in het persbericht weten: “Wij werken hard aan de groei van AD.nl en onze regiosites. Eten en drinken is al jaren onderdeel van de kranten, maar digitaal was dat wat mager. Wij zien groeiende interesse in koken, dus er is duidelijk behoefte aan meer. Samen met partner 24Kitchen gaan wij nu onze krachten bundelen om zowel onze lezers als adverteerders een veel sterker product te bieden. Samen gaan wij een culinair hoogstandje maken.”

Het ‘culinair hoogstandje’ moet praktische informatie bevatten voor bezoekers, met onder meer video’s met recepten en inspiratie. Ook bestaande formats en rubrieken uit 24Kitchen komen op het platform, naast nieuw te ontwikkelen onderdelen.

Volgens Fox Networks Group-directeur Marco de Ruiter, betekent de samenwerking met AD een volgende stap in bereik.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.