— maandag 4 september 2017, 08:45 | 0 reacties, praat mee

17 Nederlandse nominaties voor Prix Europa

Nederland heeft 17 programma's die meedingen naar de Prix Europa 2017, de prestigieuze Europese competitie voor makers en producenten. Twaalf van deze programma's zijn afkomstig van de publieke omroep.

Dit jaar waren er 677 inzendingen uit 34 landen. 205 inzendingen zijn geselecteerd voor ‘Beste Europese Televisie, Radio of Online productie van het jaar’. Alle inzendingen worden beoordeeld in een publiek debat en de jury staat open voor makers uit heel Europa.

Daarnaast zal ook voor het eerst de onderscheiding ‘European Journalist of the Year’ worden toegekend. Tot 15 september kunnen journalisten worden opgegeven voor die erkenning.

De winnaars van de beste televisie-, radio- en nieuwe-mediaproducties worden op 20 oktober bekend gemaakt. Er zal tijdens het programma speciale aandacht zijn voor de staat van de journalistiek in Turkije. Meer bij Prix Europa / NPO

 

Bekijk meer van

Prix Europa Europa

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.