e learning nvj

— donderdag 29 april 2010, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Zilveren Nipkowschijf voor Verbraak

De Zilveren Nipkowschijf 2010, de prijs van tv-critici voor het beste Nederlandse televisieprogramma, is toegekend aan Kijken in de Ziel, de serie tv-interviews die RVU-programmamaker Coen Verbraak maakte met vooraanstaande Nederlandse psychiaters. Volgens de jury valt de reeks op door een superieure kwaliteit, waarbij de kijker op onthullende wijze toegang krijgt tot een beroepsgroep die zich gewoonlijk niet snel laat bevragen. Ad van Liempt, tot voor kort programmamaker bij de NPS, is bekroond met de Ere Nipkowschijf voor heel zijn televisie-oeuvre.

Lucky tv, de dagelijkse uitsmijter van De Wereld Draait Door, gemaakt door Sander van der Pavert, is onderscheiden met een eervolle vermelding, de aanmoedigingsprijs van de Nipkowjury.

De Zilveren Reissmicrofoon, de jaarlijkse radioprijs, gaat naar NPS-programmamaker Hans Haffmans van het Radio 4-programma Viertakt Vroeg, dat begin dit jaar ondanks fel protest van de luisteraars het veld moest ruimen in de ochtendprogrammering voor laagdrempeliger kost.

Bekijk meer van

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Marjolein Slats, waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Karin Bais

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.