— dinsdag 6 januari 2015, 09:13 | 0 reacties, praat mee

Zorgen over NDC bij leden Tweede Kamer

De naderende reorganisatie bij NDC Mediagroep wekt zorgen bij elf Tweede Kamerleden uit het Noorden, meldt de Leeuwarder Courant. Vorig jaar kondigde NDC Mediagroep aan dat het opnieuw 105 arbeidsplaatsen gaat schrappen. De Tweede Kamerleden willen op werkbezoek bij de hoofdredacties van de Leeuwarder Courant, het Dagblad van het Noorden en het Friesch Dagblad. De leden van de Tweede Kamer zijn bang dat gemeenteraden geen journalisten meer zullen zien na de reorganisatie, waardoor op korte termijn de controle op het politieke bedrijf zal verdwijnen. Ook leeft er de angst dat op te veel plaatsen de journalistiek niet langer de luis in de pels kan zijn. Evert van Dijk, directeur/hoofdredacteur van NDC Mediagroep, wil de leden graag ontvangen.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.