— vrijdag 16 mei 2014, 08:24 | 0 reacties, praat mee

WK: Radio 1 wordt Radio Brasil

Vanaf de start van het WK voetbal op donderdag 12 juni kleurt de publieke radiozender Radio 1 oranje, zo laat de NPO weten. De reguliere avondprogramma’s maken vanaf 18.00 uur plaats voor Radio Brasil. Dat moet een mix worden van voetbalverslaggeving, achtergronden bij het nieuws en deskundige gasten die vertellen over de politiek-maatschappelijke ontwikkelingen in de landen die meespelen. Op de speeldagen van het Nederlands elftal op 13, 18 en 23 juni is er een integraal wedstrijdverslag, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Radio Brasil blijft in de lucht zolang het Nederlands elftal in de race is voor het wereldkampioenschap. Radio Brasil is een samenwerking tussen NOS Sport en de omroepen die normaal gesproken op de avond uitzenden op Radio 1: EO, NTR, MAX, VPRO en WNL.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.