— dinsdag 14 januari 2020, 08:26 | 0 reacties, praat mee

Wisselingen bij NOS Radio 1 Journaal en Jeugdjournaal

Elisabeth Steinz en Kirsten Klomp - © NOS

Kirsten Klomp wordt de nieuwe stem naast Jurgen van den Berg in het NOS Radio 1 Journaal. Ze volgt Elisabeth Steinz op, die de dagelijkse podcast De Dag voor haar rekening gaat nemen. En Annabelle Zandbergen wordt de nieuwe presentator van het NOS Jeugdjournaal. Zandbergen vervangt Siham Raijoul.

Kirsten Klomp neemt vanaf maart bij het NOS Radio 1 Journaal de nieuwsbulletins en de korte overzichten voor haar rekening. Ze volgt Elisabeth Steinz op, die na 2,5 jaar de vroege ochtend verruilt voor de presentatie van de dagelijkse podcast De Dag.

Klomp presenteert nu nog namens de NOS het nieuws op NPO 3FM. Elisabeth Steinz presenteert de podcast De Dag nu nog afwisselend met Jurgen van den Berg en Nieuws en Co-presentator Lara Rense, maar ze zal dat vanaf maart alleen doen.

Ook bij het Jeugdjournaal start in februari een nieuwe presentator: Annabelle Zandbergen. Zij vervangt Siham Raijoul, die overstapte naar het SBS-programma Hart van Nederland. Zandbergen is al een bekend bij het Jeugdjournaal, ze werkt er al als verslaggever. In februari is haar eerste uitzending.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.