onderzoek covid en journalistiek

— woensdag 2 december 2020, 14:14 | 0 reacties, praat mee

Winnaars Golfpersprijs 2020 bekendgemaakt

© ANP / Koen Suyk

De Golfpodcast en het Nationaal Golfmagazine zijn de grote winnaars van de Golfpersprijs 2020. Ze winnen de prijs voor meest saillante journalistieke verslaggeving over de golfsport, respectievelijk in de categorieën ‘beeld en geluid’ en ‘tekst’.

Dat heeft de jury van de jaarlijkse prijs woensdagochtend bekendgemaakt in de Golfpodcast. De podcast, een productie van Martijn Paehlig en Jeroen van Leeuwen, wordt door de jury geroemd om zijn continuïteit. Elke woensdag verschijnt een nieuwe aflevering, waarin Paehlig en Van Leeuwen terugkijken op het golf van de week ervoor en vooruit blikken naar aanstaand weekend.

De jury is ook erg te spreken over de vierde editie van 2020 van het Nationaal Golfmagazine. De volledig digitale editie, een speciale uitgave, brengt in kaart wat de uitbraak van het coronavirus betekent voor de golfwereld. “Het lijkt simpel, maar het is een hele onderneming om een compleet blad even om te turnen voor een onderwerp dat zelfs nu de gemoederen nog sterk bezighoudt”, aldus de jury.

De Golfpersprijs is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten (NVGJ). De huldiging van de winnaars wordt vanwege het coronavirus uitgesteld naar begin 2021.

Bekijk meer van

Golfpersprijs

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.