— vrijdag 24 september 2021, 15:26 | 0 reacties, praat mee

Inzenden voor Golfpersprijs 2021

© Leo Vogelzang

Journalisten, fotografen en andere mediavertegenwoordigers die rond het thema golfsport producties hebben gemaakt worden uitgenodigd om hun nominaties in te sturen voor de jaarlijks Golfpersprijs, een waardering voor vertegenwoordigers van de professionele golfmedia.

Inzendingen worden beoordeeld in twee categorieën: Tekst en Beeld & Geluid en op de ‘meest saillante journalistieke verslaggeving over de golfsport’ in Nederland. Inzendingen dienen gepubliceerd te zijn tussen 15 oktober 2020 en 15 oktober 2021, in een voor een breed publiek toegankelijk medium.

Tot 16 oktober 2021 kan er werk worden ingezonden.

De uitreiking van de twee Golfpersprijzen 2021 vindt plaats tijdens het jaarlijkse eindejaarsdiner van de NVGJ op maandag 1 november 2021. Voor meer informatie en voorwaarden kijk bij de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten (NVGJ)

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.