Tegel Beeld en Geluid

— woensdag 16 september 2020, 12:30 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn Golfpersprijs 2020 geopend

ANP

De Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten (NVGJ) roept collega's op hun beste journalistieke werk in te zenden voor de Golfpersprijs 2020, dat "de meest saillante journalistieke verslaggeving over de golfsport" in Nederland beloont. De inzendtermijn sluit op 15 oktober aanstaande.

Inzendingen moeten tussen 1 november 2019 en 15 oktober 2020 zijn gepubliceerd “in een voor een breed publiek toegankelijk medium”. Ondanks de vele afgelastingen van sportevenementen vanwege coronamaatregelen is er de afgelopen periode voldoende inzendwaardig materiaal gepubliceerd, stelt de NVGJ.

Alle denkbare journalistieke producties (die binnen Tekst en Beeld & Geluid vallen) zijn toegestaan. NVGJ-leden helpen de shortlist samen te stellen. Een jury kiest daaruit de definitieve winnaar.

Tijdens het Eindejaarsdiner van de NVGJ op 2 november 2020 wordt binnen elke categorie de prijs uitgereikt. De jury is ondanks de coronacrisis van mening dat de Golfpersprijzen 2020 fysiek uitgereikt kunnen worden. Voorwaarden en het reglement (dat op het moment van schrijven nog handelt over 2019, red.) staan op de site van de NVGJ.

Bekijk meer van

Golfpersprijs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.