basis naar compleet

— donderdag 11 mei 2017, 15:19 | 0 reacties, praat mee

Willemijn Francissen nieuwe mediadirecteur NTR

Willemijn Francissen volgt in het najaar van 2017 Carel Kuyl op als mediaredacteur van de NTR. Kuyl gaat dan met pensioen. Francissen is tot die tijd nog werkzaam als Integraal Eindredacteur Kennis bij de NTR. Dit laat de omroep weten in een persbericht. Laatste wijziging: 11 mei 2017, 16:10

NTR denkt met Francissen de perfecte opvolger in huis te hebben. Ze beschikt volgens de omroep over een uitgebreid netwerk in Hilversum. Francissen weet bovendien veel over de NTR en heeft binding met het programmapakket. Alles wat nodig is om er een succes van te maken, aldus de omroep.

Kuyl laat volgens algemeen directeur Paul Römer een succesvolle omroep achter. Ook Kuyl is te spreken over zijn tijd bij de NTR: “We maken mooie, gewaardeerde en prijswinnende programma’s, die laten zien dat we tot de kern van de publieke omroep behoren”, aldus Kuyl. “Ik ben trots dat ik daar deel van heb uitgemaakt.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.