anner smart octo

— donderdag 15 augustus 2013, 09:16

Weer noodeditie van Wegenerkranten

Ook vanmorgen verschijnen de Wegenerkranten als noodeditie. Voor de tweede dag speelt een computerstoring het bedrijf parten. Door de technische problemen kunnen de kranten niet op de gebruikelijke wijze gedrukt worden. "De omvang van de kranten is normaal, alleen zijn de edities beperkt", aldus een woordvoerder. "Dat verschilt per titel." Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat van De Gelderlander 3 in plaats van 14 edities verschijnen. "We kunnen een redelijk representatieve krant brengen, waarin het nieuws is verwerkt", zegt de woordvoerder verder. "Wat niet mee kan, zetten we op de websites. Lezers moeten vooral de website van hun krant volgen." De Stentor meldt online overigens, in tegenstelling tot de woordvoerder, wel dat de krant dunner is dan normaal. Meer bij ANP via NU.nl

Bekijk meer van

Wegener De Gelderlander
noodfonds

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.