persveilig seminar

— maandag 22 oktober 2012, 16:43

Vrees voor verdwijnen banen bij Wegener

Na een overname door De Persgroep of Telegraaf Media Groep (TMG) zal de helft van het personeel bij Wegener op straat staan. Dat zegt voorzitter Rob Vunderink van de ondernemingsraad van Wegener in een gesprek met BNR Mediazaken. "Wat niet zal gebeuren is dat grote aantallen individuele journalisten op straat komen te staan. Dat zal ook niet gebeuren bij advertentieverkoop. Maar centrale afdelingen zoals marketing en drukkerijen, daar moet voor banen gevreesd worden bij een overname. En dan kom je al heel gauw in de buurt van de helft van het personeel." Laatste wijziging: 23 oktober 2012, 11:35

Het Britse moederbedrijf Mecom wil Wegener en MGL verkopen, maar volgens Vunderink wil de uitgever geen losse onderdelen verkopen, dit om te voorkomen dat het met ongezonde onderdelen blijft zitten. Zie ook: “Wegener-kranten geen handelswaar”

Bekijk meer van

Wegener TMG MGL Mecom

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.