— maandag 31 juli 2017, 08:59 | 0 reacties, praat mee

Volkskrant op zoek naar nieuwe Ombudsman/vrouw

Annieke Kranenberg stopt met haar werk als Ombudsvrouw voor de Volkskrant. Haar termijn zit er na drieënhalf jaar royaal op.

Formeel duurt het twee jaar, met maximaal een verlenging van een jaar. Wie het stokje overneemt - de zevende in rij sinds de ombudsfunctie in 1997 werd geïntroduceerd - is nog niet bekend. Hoe dan ook treedt na de vakantie een nieuwe ombudsvrouw of -man aan, verzekert de hoofdredactie.

In haar afscheidscolumn schrijft Kranenberg dankbaar te zijn dat ze heeft mogen bijdragen aan de kwaliteit van de krant. “Per 1 september ga ik weer op pad, schrijven voor de bijlage Zaterdag en meedenken over verhalen. Ik zal mijn best doen buiten de radar van mijn opvolger te blijven en niet om de haverklap in deze rubriek op te duiken.” Meer bij de Volkskrant

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.